Vleermuizenwandeling met de boswachter en een rondleiding langs paddenstoelen met Henk en Jenny staan op de agenda van het Amsterdamse Bos voor eind september. De wandeling langs vleermuizen, geschikt voor goede wandelaars boven de twaalf jaar, begint zaterdagavond 28 september om 19.00 uur. De paddenstoelenrondleiding de volgende middag, zondag 29 september om 14.00 uur. Er is een workshop aan verbonden voor iedereen van twaalf jaar en ouder.

In het Bos leven verschillende soorten vleermuizen. De boswachter neemt wandelaars mee op pad om deze bijzondere dieren te horen en te zien. De start van de wandeling is bij de grote parkeerplaats Geitenboerderij, Nieuwe Meerlaan 3 in Amstelveen.  De kosten zijn € 5,00 p.p., graag gepast en contant betalen. Aanmelden verplicht: 020-5456100.www.amsterdamsebos.nl

Paddenstoelen

De paddenstoelenexperts Henk en Jenny zijn er dus zondagmiddag 29 september om 14.00 uur. Voor men het Bos ingaat om zo veel mogelijk paddenstoelen te vinden, staat een smeuïge lezing met beeldmateriaal op het programma. Deze workshop is geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar dus. Start bij De Boswinkel. Kosten € 5,- p.p. Maximaal 16 deelnemers, aanmelden: 020-5456100.

De Boswinkel, Bosbaanweg 5, is open van dinsdag t/m zondag: 10.00 – 17.00 uur.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.