Op maandagavond 23 september vindt in Schouwburg Amstelveen de première plaats van de muziekvoorstelling List, Shaffy & Piaf. Musical Award Winnaar (2018) Renée van Wegberg zingt hierin het rijke oeuvre van drie grootheden.

Samen met vier muzikanten brengt zij het mooiste en beste uit het repertoire van o.a. Liesbeth List, Ramses Shaffy en Edith Piaf ten gehore. Uiteraard mogen nummers die zijn geschreven door Jacques Brel, Frank Boeijen, Charles Aznavour en Mikis Theodorakis niet ontbreken.

Vuurwerk

Haar theatershow trakteert het publiek op herkenbare en nieuwe arrangementen, verrassende duetten en muzikaal vuurwerk. Dit doet zij samen met Billy Maluw (muzikale leiding), Job Greuter, Berry Janssen en André van Damme. Hans Cornelissen is de producent en de regie is in handen van Paul van Ewijk. De verbindende teksten zijn van Louis van Beek.

 Titelrol

In 2018 won Wegberg de Musical Award Beste vrouwelijke hoofdrol voor haar titelrol vertolkte in Liesbeth List – De Musical. Er zijn op dit moment nog kaarten beschikbaar voor de première.  Voor meer informatie en het bestellen van entreebewijzen: www.schouwburgamstelveen.nl.

FOTO’S: Robin Kamphuis

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.