Wie een rondleiding wil langs de in aanbouw zijnde appartementen bovenop de bouw parkeergarage achter het pand van Hudson’s Bay in het Stadshart kan zich daarvoor opgeven via een mail naar contact@buitenplein101.nl. Die is primair bedoeld voor de omwonenden, laat aannemer Atos weten. Deze of volgende maand wil die zo’n excursie organiseren.

“We kunnen ons goed voorstellen dat een naaste buurman of buurvrouw benieuwd bent naar de vorderingen van de bouwwerkzaamheden”, schrijft de aannemer. De rondleiding vindt op een doordeweekse dag plaats tussen 16:00 en 18:00 uur.  Wie zich aanmeldt, ontvangt t.z.t. een apart bericht met meer informatie over de rondleiding en wanneer deze plaatsvindt

Balkons

De afgelopen periode is gewerkt aan de montage van de balkons van de toekomstige appartementen. Zij zijn rondom het gebouw naar boven toe gemonteerd. Daarmee is inmiddels de bovenste (13e) verdieping bereikt, waar nu de balkonframes worden geplaatst, de toekomstige dakterrassen.

Kozijnen

Atos is verder aan de slag gegaan met het plaatsen van gevelkozijnen en glas, om het gebouw straks wind- en waterdicht te maken. Naar verwachten duren die werkzaamheden tot eind oktober. Ondertussen begint Atos eind september met de afbouw van Up Mountain, zoals het plaatsen van de scheidende binnenwanden van de toekomstige woningen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.