Er is weer een nieuwe cursus van de organisatie Mantelzorg & Meer. Die heet ‘Omgaan met niet aangeboren hersenletsel”. Het gaat dus doorgaans om dementie.

Over de zorg voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) gaat het dus. De cursus start op vrijdag 4 maart (10.30 tot 12.30 uur, dus wie moet werken heeft pech gehad) en wordt daarna ook gegeven op de vrijdagen 11, 18 en 25 maart en 1 april in het kantoor van Mantelzorg & Meer aan de Bouwerij 4-d (Amstelveen).

Handvatten

Het gaat om mantelzorgers in de gemeenten Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer, Uithoorn en Ouderkerk aan de Amstel. Niet Aangeboren Hersenletsel kan het gevolg zijn van een chronische ziekte, een ongeluk of bijvoorbeeld een hersenbloeding, zegt de organisatie. De gevolgen zijn vaak heel ingrijpend, ook voor de partner, familie en vrienden. De kennis, tips en handvatten uit de cursus helpen u bij de dagelijkse zorg voor uw naaste. De cursus bestaat uit vijf dagdelen.

Informatie of aanmelding: 020-5127250 of mail naar info@mantelzorgenmeer.nl. Aanmelden kan ook via het aanmeldformulier op mantelzorgenmeer.nl.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.