Rick de Leeuw, die twee jaar geleden een show gaf in P60, komt zaterdag 16 april daarheen terug. Samen met Thé Lau van The Scene baande Rick een weg voor bands als Van Dik Hout en Bløf.  Aangemoedigd door de enthousiaste ontvangst van zijn cd ‘Zonder Omweg’ (2019) en de daaropvolgende succesvolle tournee, verschijnt in 2021 de fonkelnieuwe opvolger ‘Lieg Me De Waarheid’.

Aangemoedigd door de enthousiaste ontvangst van de cd ‘Zonder Omweg’ en de daaropvolgende succesvolle tournee, verschijnt in 2021 de fonkelnieuwe opvolger dus van zijn eerste cd. Geïnspireerd en nieuwsgierig verkent hij daarop nieuwe wegen en toont aan zowel muzikaal als tekstueel onverminderd relevant te zijn.

Tröckener Kecks

Omringd door een vijfkoppige band, die een mooie mix vormt van artistieke durf, muzikale bagage en jeugdige bravoure, brengt hij dit najaar het beste uit meer dan dertig jaar in de frontlinie van de Nederlandstalige rockmuziek.

 In de jaren ’90 was Rick de Leeuw met zijn Tröckener Kecks toonaangevend voor de Nederlandstalige rockmuziek. Samen met Thé Lau van The Scene, baande hij de weg voor bekende bands als Van Dik Hout en Bløf. Met de Kecks graasde hij vele zomers de festivalweides van Nederland en Vlaanderen af en verzorgde met songs als ‘Met Hart En Ziel’, ‘Een Dag Zo Mooi’ en ‘De Jacht Is Mooier Dan De Vangst’ de soundtrack van een generatie.

De kaartverkoop start op vrijdag 10 december om 12:00. Kaarten voor de show kosten €19,00 (inclusief servicekosten) en zijn beschikbaar via: www.p60.nl/16-04-2022/rick-de-leeuw

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.