De deuren van Schouwburg Amstelveen blijven open voor theater en film in de middag. Op zondag 19 december staan er twee voorstellingen op het programma. Ariane Schluter is de wintergast bij Stille Nacht am Silberee en Het Nationale Theater pakt uit met een topcast met o.a. Jacqueline Blom en Mark Rietman in Hebriana.

Na succesvolle edities met Arthur Japin en Anna Enquist is op zondag 19 december om 14.30 uur actrice Ariane Schluter de wintergast in Schouwburg Amstelveen bij Stille Nacht am Silbersee.

Hoopvol

Een hoopvolle middag waarin muziek en tekst samenkomen in een concert over hoop en wanhoop, twijfel en troost. Verteller Ariane Schluter probeert samen met het publiek vat te krijgen op de gebeurtenissen van de afgelopen tijd. Silbersee daagde pianist en componist Martin Fondse uit om een nieuw materiaal te componeren, geïnspireerd op werken van Arvo Pärt.

Familiedrama Hebriana
In het eigenzinnige familiedrama van de Zweedse toneelschrijver Lars Nóren komen drie zussen na de dood van hun vader samen in het familiehuis aan de Zweedse kust. Met hun moeder, partners en de aangewaaide gast Axel vieren ze daar Midzomer.

Naarmate de avond vordert komen sluimerende relatieproblemen, onderdrukte verlangens en existentiële wanhoop steeds meer aan het licht. Op zondag 19 december om 14.00 uur is Hebriana van Het Nationale Theater in een regie van Erik Whien te zien in Schouwburg Amstelveen met o.a. Jacqueline Blom, Mark Rietman en Betty Schuurman.

Meer info & reserveren: www.schouwburgamstelveen.nl.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.