Nu alle stoelen in Schouwburg Amstelveen weer verkocht mogen worden, voegde dat theater, onder het motto ‘100% genieten’, de nieuwe shows van Brigitte Kaandorp & Jenny Arean, het populaire Man man man, de podcast en De Formule 1 Show aan het programma toe.

Bas Louissen, Chris Bergström en Domien Verschuuren vervolgen hun eindeloze zoektocht naar mannelijkheid door te doen waar ze goed in zijn: een podcast maken. Maar dan wel met een hele theaterzaal op dinsdag 28 september om 20.30 uur. Niets staat vast en geen avond is hetzelfde.

Kaandorp & Arean

Brigitte Kaandorp en Jenny Arean gaan samen het toneel op. Twee onverwoestbare comédiennes met een eindeloos oeuvre, zegt de schouwburg.
Zij treden vrijdag 17 december om 20.00 uur op.

 Formule 1 Show

Voor echte liefhebbers stelt een Formule 1 wedstrijd niet veel voor zonder het gevatte commentaar van Olav Mol en Jack Plooij. De Mol kent de geschiedenis en de obscure feitjes. Samen met Plooij staat hij op dinsdag 23 november om 20.00 uur in het theater.

Info en reserveren: www.schouwburgamstelveen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.