Ondernemers Joyce Hardeman en Marian Connotte van StartersHUB leggen in een Walk & Talk sessie op donderdag 30 september (10.30 uur) in de Bibliotheek aan het Stadsplein uit hoe zij het deden. Zij gaan met deelnemers in gesprek over verschillende aspecten van ondernemerschap.

Maandelijks staat Walk & Talk in het teken van een ander onderwerp dat kan helpen bij de zoektocht naar een nieuwe baan. Hardeman en Connotte kozen dus voor de switch van werknemer naar ondernemer gemaakt. Met StartersHUB willen ze anderen helpen, kennis delen en laten zien hoe men na een valpartij weer op kan staan.

Eigen pad

Het grootste voordeel van zelf ondernemen is volgens Hardeman vrijheid in denken als doen. “Je kunt je eigen pad creëren en bewandelen.”

Wie een idee, talent, hobby  en ambitie heeft en er wel eens over nadenkt om voor zichzelf te beginnen, kan zich gratis aanmelden voor deze bijeenkomst via www.debibliotheekamstelland.nl. Ook op 28 oktober is er een meeting, met Cees Bakker van SollicitatieLAB.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.