Mantelzorg & Meer geeft een cursus op een nog geheime locatie in Haarlemmermeer in het omgaan met dementerende mensen en anderen met niet aangeboren hersenletsel. ‘Omgaan met niet aangeboren hersenletsel” heet de leergang dan ook, die op de dinsdagavonden 14, 21 en 28 september en 5 en 12 oktober van 19.30 tot 21.30 uur wordt gegeven.

De uit vijf dagdelen bestaande cursus, waarvoor men zich tot 8 september kan aanmelden, is gericht op mantelzorgers uit de gemeenten Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer, Uithoorn en Ouderkerk aan de Amstel. Niet aangeboren hersenletsel kan het gevolg zijn van een chronische ziekte, een ongeluk of bijvoorbeeld een hersenbloeding, zegt de organisatie.

Tips

De gevolgen van hersenletsel zijn vaak heel ingrijpend, ook voor de partner, familie en vrienden, zegt zij. “De kennis, tips en handvatten uit de cursus helpen bij de dagelijkse zorg voor de naaste.”

Voor informatie of aanmelding kan men terecht bij 020-5127250 of info@mantelzorgenmeer.nl.

Aanmelden kan via het aanmeldformulier op mantelzorgenmeer.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.