Dat Jezus Christus is opgestaan vormt de centrale gedachte bij de donderdag (21 april) te houden gebedsbijeenkomst van de  kerken van Amstelveen. De Paasgedachte leidt hen in de meeting in de bovenzaal van de Pauluskerk aan de Wolfert van Borsselenweg 116.

Er wordt interkerkelijk gebeden voor de stad Amstelveen.

Niet bang

Op de uitnodiging naar alle christenen staat een Paastekst: “Wees niet bang, ik weet dat jullie Jezus, de gekruisigde, zoeken. Hij is niet hier, hij is immers opgestaan, zoals hij gezegd heeft. Kijk maar, dat is de plaats waar hij gelegen heeft. En ga nu snel naar zijn leerlingen en zeg hun: “Hij is opgestaan uit de dood, en dit moeten jullie weten: hij gaat jullie voor naar Galilea, daar zul je hem zien.”

Het nodigende comité ‘Geloven in Amstelveen’ hoopt dat de vreugde en kracht van Pasen de deelnemers ‘opnieuw heeft geraakt dit jaar’. En ook ‘dat het Paasseizoen nog lang voortduurt in hun eigen leven en in de kerk.’

Samen in gebed staan we sterk, meent het comité, waarvan raadslid Henk Stoffels (ChristenUnie) deel uitmaakt.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.