Opnieuw komt er een mobiele testmogelijkheid bij de Ben Goudsmithal aan de Sportlaan. Na er tot 14 maart twee weken te zijn  geweest, komt de GGD-bus er terug van maandag 29 maart tot en met zondag 18 april (dagelijks tussen 9.00 tot 12.00 uur en 12.45 en 16.00 uur).

Het liep redelijk storm bij de bus, waar lange wachtrijen ontstonden. Maar één persoon tegelijk werd getest. Omdat de teststraat bij de RAI voor velen toch te lastig is, kwamen er meer dan tweeduizend naar de Sportlaan om te worden getest op corona. Bijna 6% kreeg een positieve uitslag.

Gratis

Wie lichte klachten geeft kan zich dus 29 maart af dus weer dagelijks gratis laten testen, zonder afspraak. De GGD heeft een touringcar laten ombouwen.

In de open lucht worden bezoekers geacht met een mondkapje op hun beurt af te wachten. Daarbij moeten zij ook 1,5 meter afstand van elkaar houden.

Medewerkers van de GGD beantwoorden eventuele vragen. Men wordt dringend verzocht de uitslag van de PCR-test, die meestal binnen 48 uur bekend is, thuis af te wachten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.