Voor de tweede keer stopt het Pauluskoor Amstelveen met zingen wegens de Corona-maatregelen. Er komt dus wéér een einde aan de repetities, die pas opnieuw waren begonnen.

Vooral Corona-besmettingen in andere koren brachten het Pauluskoor daartoe. Het wil en kan geen enkel risico nemen, hoe zeer het zingen door de koorleden nu weer gemist moet worden, zegt het bestuur. “Het koor houdt  de Corona-ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Zodra het veilig is gaan zij weer zingen.”

Pas gestart

Na maandenlang dat niet te hebben gedaan, waren repetities pas weer gestart.  Maandag 14 september werd voorzichtig de eerste repetitie in de Augustinus kerk gehouden. Waarbij met rekening hield met de 1,5 meter afstand. Om de week repeteerde de helft van het koor. Maar ook dat komt nu weer ten einde.

Het koor nam zich al voor geen Matthäus Passion in het voorjaar te zingen, maar voor november volgend jaar staat wel een groot concert gepland, misschien bestaande uit twee kleine concerten. Corona-ontwikkelingen zullen daarvoor bepalend zijn. Helaas zegde een aantal leden wegens Corona op, wat betekent dat er plaats is voor nieuwe leden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.