Niet alleen kwetsbare senioren vinden bij de Dagbesteding Groenelaan een ontmoetingsplek aan De Helpende Hand 9, maar ook anderen raakten geïnteresseerd. Dat is het werk van de medewerkers van die dagbesteding, ondanks de in coronacrisis. Maar er worden wel meer vrijwilligers gezocht om te helpen.

Er zijn diverse ‘senioren hangplekken’ ontstaan in de openlucht. En er is ook gewerkt aan een programma voor binnenshuis.  Maar niet alle ideeën zijn te realiseren, met inachtneming van de goed uitgewerkte Covid-19 protocollen. Daarvoor is meer hulp nodig van betrokken mensen. ‘Wie wil helpen of iemand kent die wil helpen en een dagdeel tijd wil en kan vrij maken om samen met de bezoekers (nog) meer uit hun dagbesteding te halen, is welkom om mee te denken met het team en de bezoekers’, zegt Amstelring, de organisatie die de dagbesteding regelt.

Onder hulp wordt verstaan vrijwilligerswerk als wandelen, creatieve activiteiten, koken of een gespreksgroep leiden. Voor aanmelding of meer informatie: 020 4266631 (tussen 9.00- 11.00 uur) of e-mail dagbestedinggroenelaan@amstelring.nl

1 REACTIE

  1. Juist nu in deze tijden, kan men niet een heleboel laten afhangen van vrijwilligers, omdat juist deze groep veelal tot de 60 plussers behoort. Ik denk dan ook dat velen hun vrijwilligerswerk op een laag pitje hebben gezet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.