De talkshow van BV Amstelveen, die tegenwoordig AmstelveenSpreekt heet, wordt weer gehouden op maandag 14 september. Die wordt opgenomen bij boekhandel Venstra en men kan ’s avonds om acht uur kijken op amstelveenspreekt.nl/14september. Directeur Frans Huissen van de Vrijwilligerscentrale, die zich op als presentator voor BV Amstelveen opwerpt, spreekt dan met Joyce de Ruiter en Jeroen van Bergeijk. 

Joyce de Ruiter

Jeroen van Bergeijk is journalist, die under cover als werknemer in dienst ging als Ubertaxi chauffeur, orderpicker bij Bol.com, verkeersregelaar werd en medewerker van een callcenter of postorderbedrijf. Hij schrijft boeken en rapportages erover.

Ziekte

Joyce de ruiter lijdt aan het Ushersyndroom, een ziekte waardoor ze langzaam doof én blind wordt, en vertelt daarover in lezingen en inspiratiesessies. Zij heeft ook twee

Jeroen van Bergeijk

boeken geschreven, het jongste over haar ervaringen in Coronatijd.

Dominee Werner Pieterse sluit, zoals altijd, de avond af met een column. Daarnaast is er muziek van een Amstelveense artiest, zegt BV Amstelveen. Die zendt ook uit op de maandagen 19 oktober, 16 november en 14 december. “Zodra de coronamaatregelen dat toestaan zullen de programma’s weer voor publiek toegankelijk zijn”, zegt BV Amstelveen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.