Bestuurder Nelleke Vogel van de Zonnehuisgroep Amstelland legt per 1 maart haar functie neer, na die vijf jaar te hebben gehad.  De Raad van Toezicht heeft voor de komende periode Wim Croes aangesteld als interim-bestuurder. De werving- en selectieprocedure loopt. Ter gelegenheid van haar afscheid werd het mini-symposium ‘Wegen naar warme zorg’ in Museum Jan, met onder meer bijdragen van Manu Keirse en Anne-Mei The.
Vogel (foto) weet naar zij zegt nog niet wat zij verder gaat doen. Trots en pijn in haar hart gaan met het neerleggen van haar functie bij het Zonnehuis gepaard, zegt ze. De Zonnehuisgroep Amstelland is volgens haar een mooie organisatie met betrokken medewerkers. Maar bestuurder is men naar haar zeggen 24 uur per dag en zeven dagen per week. Na dat intensieve werk vele jaren te hebben gedaan vindt zij het tijd voor een andere invulling van haar professionele leven, zegt ze.

Betrokken

De ouderenzorgorganisatie neemt met het vertrek van Nelleke Vogel afscheid van een toegankelijke en betrokken bestuurder, die met veel bevlogenheid de organisatie heeft ondersteund, zegt die.

“Toen Nelleke bestuurder werd, bevond de organisatie zich in een zeer turbulente periode”, zegt voorzitter Dickey Pronk van de Raad van Toezicht. “Zij laat nu een gezonde organisatie achter met een duidelijke koers. Dat wist zij te realiseren in verbinding met anderen, binnen en buiten de organisatie. Wij vinden het erg jammer Nelleke te zien vertrekken en zijn bijzonder erkentelijk voor wat zij voor Zonnehuisgroep Amstelland heeft betekend.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.