Op de zondagen 11 en 25 februari kan men om 13.00 uur gratis deelnemen aan een rondleiding over de bekendste begraafplaats van Nederland, Zorgvlied.

Tijdens de twee uur durende rondleiding krijgt men informatie over de dertien rijksmonumenten die funeraire symboliek uit de negentiende eeuw bevatten.

Symbolen

Deelnemers krijgen uitleg over de betekenis van de symbolen en hoe men in de negentiende eeuw dacht over de dood. Daarnaast is er aandacht voor graven van bekende overledenen, monumentale bomen en Zorgvlied als moderne begraafplaats.

15 deelnemers

Er is plaats voor maximaal 15 deelnemers per rondleiding en de rondleiding duurt tot 15.00 uur. Aanmelden via e-mailadres: rondleidingzorgvlied@ziggo.nl . Bij de aanmelding dient de naam van de deelnemer en het aantal deelnemers vermeld te worden. Men ontvangt een bericht ter bevestiging van uw aanmelding.  Zorgvlied is gevestigd aan de Amsteldijk 273, Amsterdam (eerste poort). Verzamelen op het terras achter de witte kantoorvilla.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.