Volgens de Rekenkamercommissie van de gemeenteraad, die dat onderzocht heeft, beschikt Amstelveen over een goede sportinfrastructuur, maar nog niet iedereen kan meedoen. Maandag 5 februari is daarover een zogeheten ‘raadsgesprek’ en op woensdag 28 februari een raadsdebat.

Die conclusie schijnt in het rapport van de commissie tevergeefs zoekt op de door de gemeente genoemde website Rekenkamer (amstelveen.nl), waarop alleen een persbericht staat en nieuws van de commissie uit eerdere jaren.

Aanbevelingen

Naar het rapport ‘Bewegen en Sporten’ zoekt men daar dus tevergeefs. De Rekenkamercommissie zou aanbevelen bij de uitvoering van het sport- en beweegbeleid meer focus te leggen op de doelgroep van mensen die een belemmering ervaren om te sporten. Het rapport biedt handvatten om dit te doen, maar die vermeldt het persbericht niet. Misschien dat dus tijdens het raadsgesprek meer duidelijk wordt. Voorlopig moet men het doen met de procedures die rekenkamer volgt en rapporten van jaren geleden.

Belangstellenden zijn welkom om het debat bij te wonen in het raadhuis, zegt de gemeente.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.