Volop voorstellingen in Schouwburg Amstelveen voor de kleinsten in de kerstvakantie. Daar brengt het jeugdtheater het Peuterfestijn met Woezel & Pip (2+), Roodkapje (6+) en Het meisje van de zwavelstokjes (3+).

Fake Vonk is in het bos op zoek naar de wolf. Hij wil een interview met de wolf. Als hij de wolf heeft gevonden, blijkt deze helemaal niet zo gevaarlijk als iedereen denkt. De wolf is aardig en gek op breien. Maar hoe zit het dan met de 7 geitjes? En de 3 biggetjes? En Roodkapje? Kom kijken op zondag 22 december om 15.00 uur.

Zwavelstokjes

Het Kleine Theater geeft een eigen draai aan bekende sprookjes. Op zondag 22 december om 14.30 uur buigt het zich over Andersens beeldschone winterse sprookje ‘Het meisje met de zwavelstokjes’, over het meisje dat helemaal alleen in de sneeuw hoop en troost vindt in het afsteken van haar zwavelstokjes.

 Peuterfestijn 
Oog in oog staan met je favoriete tv-helden? Het is een droom van elk kind. Op zondag 29 december om 15.00 uur kan die droom uitkomen bij het Peuterfestijn. De ultieme combinatie van muzikale, interactieve minishows van Woezel & Pip, Kikker, Peppa Pig én Fien & Teun. Het Peuterfestijn (2+) is hét ideale moment voor de allereerste stapjes in het theater. Een onvergetelijke belevenis voor jong … en stiekum ook voor oud. Met Meet & Greet.

Cinema 
Tijdens de Kerstvakantie zijn er volop films te zien in Cinema Amstelveen.

 

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.