Het Open Hof Koor, dat sinds vorig jaar bestaat en  uit 50+-vrouwen bestaat, geeft zondag 8 december (15.00 uur) een decemberconcert in de Paaskerk aan het Augustinuspark 1.  Het  duurt tot ongeveer 16.30 uur. Toegang € 10, inclusief programmaboekje. Sopraan Janine van der Meer verleent als soliste haar medewerking.

Het wordt een programma met twee- en driestemmige muziek die past bij de tijd van het jaar, met onder andere The Snow van Edward Elgar, de Barcarolle van Offenbach, Scarborough Fair en een Sefardisch volkslied. Natuurlijk zullen er ook enkele kerstliederen klinken, waarbij het publiek als het dat wil kan meezingen.

 

Het koor staat onder leiding van dirigent Frank Hameleers en wordt begeleid door Jeroen Koopman op piano en orgel. Koopman zal ook enkele solo’s ten gehore brengen. De zaal gaat open om 14.30 uur. Kaarten via de koorleden of vanaf 14.00 uur aan de zaal. Voor meer informatie: Channah van Straaten, tel. 020-6640243 of channahvanstraaten@hetnet.nl

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.