De nieuwste editie van het magazine Amstelveen InZicht is uit. Het is een blad dat, net als het gelijknamige centrum boven de bibliotheek, informatie verschaft over A9, Beneluxbaan en Stadshart restauratie. Van deze week af valt het blad als het goed is bij inwoners op de mat.

Deze keer vraagt het onder meer aandacht voor de komst van de Pathé bioscoop. Verder bevat het een interview met ecoloog Erik van Langen van Rijkswaterstaat en een gesprek van wethouder Herbert Raat met twee bewoners van de Meander. Amstelveen InZicht magazine is een uitgave van de gemeente Amstelveen, Rijkswaterstaat, Vervoerregio Amsterdam en Metro en Tram. Het is de vijfde editie van het magazine.

Afhalen

Inwoners met een nee-nee sticker ontvangen het magazine niet. Daarom is het ook af te halen in het raadhuis (Laan Nieuwer-Amstel 1) of bij belevingscentrum Amstelveen InZicht (Stadsplein 103, bovenste etage). Online lezen kan ook via de website Amstelveen Inzicht. Daar staat ook de Engelse versie.

Foto (boven): amstelveenweb.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.