Er komt weer een Week van de Ontmoeting in Amstelveen. Die begint maandag 23 en duurt tot en met zondag 29 september. Volgens Welzijnsorganisatie Participe Amstelland was die vorig jaar een succes. “Veel mensen hebben allerlei activiteiten, die door verschillende instellingen en verenigingen werden georganiseerd, bezocht.”

Participe Amstelland organiseert in samenwerking met verschillende organisaties in Amstelveen een week vol activiteiten.  Dat kunnen speciaal voor deze week georganiseerde activiteiten zijn maar ook enkele bestaande reguliere. Men kan die gratis of tegen een kleine vergoeding bezoeken. Volgens Participe ontmoet men zo mensen die men misschien anders niet tegen zou komen. Het programmaboekje voor de week is te vinden in wijkcentra, het raadhuis, medische centra en dergelijke.

Men kan ook op de website kijken: www.participe-amstelland.nu

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.