Vrijdag 28 december (17.30 uur) is er met Joost de Host weer een nieuwe editie van Karaoke Night in P60. Alle klassiekers uit de muziekwereld staan klaar om lekker vals (of juist heel mooi) meegezongen te worden.

Een dag eerder, donderdag 27 december (20.30 uur) wordt de kersteditie van Local XXL gehouden. “Vergeet die middernachtmis en komt allen tezamen in P60: vanavond klinkt óns evangelie in de poptempel van Amstelveen”, zegt de organisatie. De bands uit Amstelveen en de regio die optreden: Close 2 Fire, Clueless, Gas Giant, Jungle Downtown en Triathlon. Daarnaast is er ook een P60 Plugt Uit Stage voor sfeervolle akoestische sets van onder ander KY.

 Naast de vijf bands op het hoofdpodium – die allemaal een kerstnummer in hun eigen stijl zullen coveren – is ook het P60 Plugt Uit Stage weer gevuld met fris, opkomend talent, belooft P60.

Popkoor

Volgend jaar, donderdag 17 januari (20.30 uur) treedt het Popkoor Amstelveen er op. Dat heeft weer druk gerepeteerd voor een nieuwe show en ging dit seizoen aan het werk met het repertoire van Stevie Wonder. Van de stevige Motown beats als “Uptight” tot de prachtige lyrische melodieën als bijvoorbeeld “You are the Sunshine of My Life”.

Het Popkoor wordt begeleid door toetsenist en zanger Boris Kothuis (The Pilgrims, Joia). Hij heeft ruim acht jaar ervaring met het leiden van het Popkoor in Haarlem en Amstelveen. Voor elke cyclus wordt aan de hand van een thema een nieuw repertoire gevormd en gearrangeerd. De 15-weekse workshop wordt deze dag afgesloten met het optreden, onder begeleiding van een professionele band.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.