Op zondag 6 januari (13.00 en 16.00 uur) sluit Schouwburg Amstelveen de kerstvakantie af met de sprookjesmusical ‘De Sprookjessprokkelaar’ (6+) van de Efteling. De musical is gebaseerd op het succesvolle boek van Paul van Loon en Prinses Laurentien van Oranje.

In de spannende familiemusical heeft de twaalfjarige Sterre haar enige boek letterlijk stukgelezen. Haar opa wijst haar op de verborgen sprookjesbibliotheek in het verlaten kasteel. Daar, achter de juiste deur, wachten eindeloos veel verhalen die gelezen en verteld moeten worden. Vindt Sterre de deur? Wat zit er achter al die andere deuren? En wie is toch die Sprookjessprokkelaar?

Theateragenda
Woensdag 19 december staat zanger en gitarist Alex Roeka met zijn show En toen ineens in de Kleine Zaal. Donderdag 20 december is het tijd voor het nieuwe theaterprogramma Koning van de dieren van Martijn Koning en halen Jop Wijlacker en Dennis Kolen mooie jeugdherinneringen op met Simon & Garfunkel songs bij Sounds of Silence. Lachen kan vrijdag 21 december zowel in de Grote Zaal bij Minis Plus van Hadewych Minis als in de Kleine Zaal bij Kom dan! van Emilio Guzman. Zaterdag 22 december viert actrice Ingeborg Elzievier haar 60-jarig toneeljubileum met Genoeg nu over jou! en gaat Eric Vaarzon Morel de uitdaging aan om op vijf gitaren tegelijk te spelen. Zondag 23 december is er voor kids Bumba en het magische wonderboek (1+) en Bruno wordt een superheld (6+). Op Tweede Kerstdag is de familievoorstelling 4 jaargetijden met Angela Schijf (6+) te zien.

Voor meer informatie en het bestellen van entreebewijzen gaat u naar www.schouwburgamstelveen.nl.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.