Pim Smit en Bert van Dijck, de auteurs van het boek ‘De monumenten van Amstelveen’, gaan zondag 17 juni (6.00 uur) op zoek naar de persoon die het meeste weet over de geschiedenis van Amstelveen. In de vorm van het spel ‘zomerpetje op, zomerpetje af’ spelen zij in de bibliotheek aan het Stadsplein met de deelnemers een gratis te bezoeken familiequiz. De winnaar gaat naar huis gaat met een gesigneerd exemplaar van ‘Monumenten van Amstelveen’.   

Smit en Van Dijck leggen de zaal vragen voor over opmerkelijke feiten uit de geschiedenis van Amstelveen verrijkt met beeldmateriaal. Na elke vraag volgt een stemronde: Zet je zomerpetje op bij antwoord A, zet je je zomerpetje af bij antwoord B. De antwoorden worden toegelicht met anekdotes.

Namens de Vereniging Historisch Amstelveen is Guus Lindeman aanwezig als jurylid.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.