Van een sinds dinsdag vermiste Amstelveense man van 82 is gisteren het stoffelijk overschot gevonden. Zijn auto, een Suzuki,  werd gevonden in het riet langs De Waver in Waverveen en daarbij lang volgens de politie zijn lichaam.

De man woonde aan de Van Heuven Goedhartlaan. Daar stapte hij dinsdag in zijn auto om naar een Amstelveens  verzorgingstehuis te rijden, waar zijn vrouw wordt verpleegd. Hij kwam er nooit aan. Onder meer via Burgernet werd al gauw een brede kring gealarmeerd. Door de politie werd hij op een lijst van vermisten gezet. Ook bracht die een persbericht uit.

In het riet langs de Waver is hij door omstanders gevonden. Een forensisch onderzoek is gestart. Voor de auto werd een bergingsbedrijf ingeschakeld.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.