In het nieuwe culturele seizoen staan er veel theatercolleges op de agenda van Schouwburg Amstelveen. Berthold Gunster gaat opnieuw de bühne op met een verbeterde en vernieuwde versie op omdenken. Begin oktober kunnen bezoekers theatercolleges van Richard de Leth en Fajah Lourens volgen.

Berthold Gunster presenteert op zaterdag 28 september in de schouwburg een show met zijn jongste zoon als ontregelende assistent en een vierkoppige liveband. Hij neemt hij de bezoeker aan de hand en deelt hij zijn nieuwste visie op het ‘omdenken’ van problemen.

Fajah Lourens

Ontdek de Kracht van de eigen keuze tijdens de killermindset motivatie talk van Fajah Lourens. Deze interactieve voorstelling heeft als doel het publiek te motiveren en aan te zetten tot persoonlijke groei. Voor het theatercollege op dinsdag 1 oktober heeft Lourens auteur Joep Rovers als gastspreker uitgenodigd.

Richard de Leth

In de OERsterk TheatertOER geeft bestsellerauteur drs. Richard de Leth inzicht in de handleiding van het lichaam. Hij laat zien met welke simpele stappen de eigen gezondheid te versterken is. Geen taaie kost, maar een ontspannen avond met essentiële leefstijlkennis, anekdotes en grappige verhalen. Te zien op woensdag 2 oktober.

Bekijk de complete theateragenda op www.schouwburgamstelveen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.