The Daan Herweg Trio heeft op Vaderdag, zondag 16 juni (16.00 uur) in de Johannes Kapel aan de Amsterdamseweg 311 een jazzconcert. De organisatoren adviseren vader, opa, schoonvader of iemand anders met de voorstelling te verrassen.The Daan Herweg trio bestaat uit Daan Herweg (piano), Cord Heineking (contrabas) en  Joan Terol Amigó (drums). Tijdens dit optreden bespeelt Daan de Bösendorfer-vleugel die de Kapel in bruikleen heeft van het NMF. Dit is het eerste van een serie concerten die wordt georganiseerd in nauwe samenwerking met het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds (NMF).  Op het programma staan composities van het album Lucid Musings (Heldere mijmeringen).

 Natafelen

Na het optreden is er gelegenheid gezellig na te tafelen. Bezoekers en musici schuiven daarbij aan. De maaltijd wordt geserveerd door Spoon Culinair.

Meer informatie via e-mail: info@spoonculinaircentrum.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.