Omdat een rapport van de gemeente later uitkomt dan verwacht, is in Bovenkerk een vergadering van het Bewonersplatform uitgesteld. Het zou op 2 oktober plaatsvinden, maar dat wordt nu 30 oktober (20.00 uur) in het Noorddamcentrum.Het rapport, dat de uitslag van een verkeersenquête bevat, is een van de belangrijkste onderwerpen op de agenda van de nu uitgestelde bijeenkomst. Onder bewoners en bedrijven in Bovenkerk is deze zomer onderzocht hoe zij denken over de eerder aangereikte varianten ter bevordering  van de verkeersveiligheid op de Noorddammerlaan, richting Legmeerdijk.

Wethouder

“Deze week is ons duidelijk geworden dat de gemeente de resultaten van deze verkeersenquête nog niet voldoende heeft kunnen uitwerken”, schrijft het bestuur van het platform aan de bewoners. “Zodra dit onderdeel is afgerond zal de verantwoordelijke wethouder een standpunt innemen over de meest wenselijke variant en de gevolgen daarvan. Medewerkers van de gemeente hebben laten weten dat dit traject op woensdag 30 oktober wel zal zijn afgerond en dat zij in staat zijn die dag aanwezig te zijn in het Noorddamcentrum voor een toelichting. Ruim voor die datum ontvangt u een uitnodiging met de agenda.”

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.