Net als een krokketje kan men nu ook een Bloemetje uit de muur trekken. Dat kon al langs de Legmeerdijk, maar daar ging het vooral om rozen. Topbloemen.nl is nu een bloemenwinkel waar dat kan. Dat bedrijf is van huis uit een internet bestelhuis, maar heeft nu haar eerste fysieke bloemenwinkel aan de Van der Hooplaan in Amstelveen.


De ‘snackmuur’, die bij Topbloemen.nl de Bloemenautomaat wordt genoemd, is perfect voor de haastige burger die een bloemetje vergeten te kopen is voor die ene verjaardag of dat bezoekje aan moeders op zondag. Aan de zijkant van de fysieke winkel is een muur met kluisjes met glazen ramen, waarachter boeketten zijn geplaatst in diverse prijscategorieën en voor allerlei smaken. Via een menu kiest men het boeket dat men graag heeft en betaalt via een pinautomaat. Daarna gaat de deur van het kluisje van het gewenste boeket open.

Vooral op zondag 
“De muur doet het goed bij onze klanten”, vertelt Wouter Ploeger, store-manager van Topbloemen.nl Amstelveen. “Vooral op zondagen zien we dat er gretig gebruik wordt gemaakt van de bloemenautomaat en we hebben ook al klanten die regelmatig gebruikmaken van het concept en zo eens in de week een boeket uit de muur trekken.”

De muur is ook in het leven geroepen om klanten na sluitingstijd nog bestelde boeketten te laten ophalen. De bloemen in de bloemenautomaat zijn verpakt in duurzame, waterhoudende en makkelijk vervoerbare draagtassen zitten. Zodat het boeket makkelijk mee is te nemen in de auto.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.