De onder Platform C gefuseerde culturele instellingen Kunstuitleen, Volksuniversiteit en Muziek- en Dansschool zetten zaterdag 6 april van 14.00 tot 16.30 uur de deuren open aan het Stadsplein.

Tijdens die open dag kan men ontdekken wat men eigenlijk het leukst vindt om zelf te doen. Zingen, muziek spelen, dansen, acteren, een taal leren, fotograferen, koken, kunst bekijken of creatief bezig zijn.

Muziek

Er klinkt muziek door het hele gebouw en er zijn diverse activiteiten voor jong en oud. Men kan proberen een muziekinstrument te bespelen op de tweede of derde verdieping, een balletdemonstratie in de Balletzaal bijwonen of in de Zonnesteinzaal en minimusical voorstelling bekijken. Daar zijn ook optredens van de verschillende ensembles.

Op de begane grond kan men in de vernieuwde welkomsthal kunstspeeddaten met een kunstspecialist. Voor informatie over de muziek-  en taalcursussen maar ook het gehele creatieve cursusaanbod zijn er docenten aanwezig op de tweede en derde verdieping in het pand. Bekijk het Open Dag programma op platform-c.nu.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.