Het wordt snuffelen tussen platen dinsdagmiddag 4 juni (15.00, zaal open 14.30) in P60, voorspelt het Poppodium aan het Stadsplein 100a. Daar houdt My Generation namelijk een ‘platenfeest’, zoals elke eerste dinsdag van de maand. De toegang is gratis.

Ruim duizend LP’s en singles kunnen op de pick-up worden gelegd. Inderdaad nostalgisch heeft men keuze uit nummers uit het verleden.

Vynil

Met tientallen nummers en artiesten en genres van toen. “Al het vinyl staat voor ons ‘draaiorgel’ uitgestald”, zeggen de organisatoren. Terug in de tijd gaat men langs Queen, Tavares, Madonna en vele andere sterren. Alle platen worden op een professionele installatie gedraaid, waarmee het warme geluid en het lichte kraakje van de plaat blijven bestaan. Ook alle nieuwste hits op vinyl (en digitaal) zijn er. “Zo kunnen we perfect inspelen op de situatie en gaan al snel de voetjes van de vloer”, zegt My Generation.

Geraniums

Die organisatie is een samenwerking tussen zorgorganisatie Amstelring en een cultuurinstelling (Poppodium P60). Samen organiseren zij activiteiten met een krachtige boodschap: Achter de geraniums vandaan komen en volop genieten van het leven, ongeacht je leeftijd of kwetsbaarheid. My Generation gaat over het doorbreken van het stereotiepe beeldvorming rond ouderdom en het bewijzen dat het nooit te laat is om nieuwe avonturen aan te gaan of nieuwe passies te ontdekken, zegt de organisatie. Naast activiteiten, zoals muziekmiddagen, is er het Rockkoor My Generation en zijn er verschillende bands. Momenteel is My Generation actief in Hoofddorp (Cpunt), Amstelveen (P60) en Haarlem (Het Badhuis)

https://www.platenfeestje.nl/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.