Bij Platform C gaan in maart weer diverse (korte) cursussen Taal en Creatief van start. Voor wie een taal wil leren of zich creatief wil uitleven in tekenen, schilderen of beeldhouwen dus. Men kan onder meer een opfriscursus volgen in Italiaans, Spaans of Frans.

De taalcursussen van Platform C worden gegeven door vakdocenten, die de cursisten met plezier én succes door de leerstof loodsen. In maart zijn extra dagen gereserveerd voor intakes (om het startniveau te bepalen) voor cursussen Nederlands. Meer informatie daarover is te vinden op de website van Platform C.

Taal

De volgende cursussen gaan in maart: Nederlands (vanaf 7 maart), Italiaans voor op vakantie (10 maart), Spaans / Spaans voor op vakantie (vanaf 8 maart), Frans opfriscursus / Frans voor op vakantie / Chanson française (vanaf 7 maart) en Duits voor kinderen (8 maart). In september volgt een uitgebreid cursusprogramma Engels voor zowel Nederlanders als niet-Nederlanders.

Creatieve cursussen
Voor zowel beginners als gevorderden, jongeren tot en met volwassenen gaan vanaf maart ’22 nieuwe korte cursussen van start op het gebied van tekenen, schilderen en beeldhouwen.

Bij tekenen en schilderen wordt onderscheid gemaakt tussen disciplines als aquarelleren, model, portret & stilleven en botanisch tekenen. Jeugdige kunstenaars (6 – 12 jaar) kunnen op verschillende dagen en tijdstippen aankloppen bij de Talentenklas van Annefie van Itterzon en Stephanie Rhode voor een inspirerende ontdekkingsreis.

De volgende cursussen starten in maart, respectievelijk mei ’22: Tekenen en schilderen (vanaf 8 maart), Beeldhouwen (vanaf 11 mei), Talentenklas (6 – 12 jr, vanaf 9 mei). Meer informatie en inschrijving

Neem voor meer informatie over tarieven, startdata en inschrijving een kijkje op de website van Platform C: www.platform-c.nu bij ‘Korte cursussen vanaf maart ’22’.

De balie van Platform C is geopend maandag t/m vrijdag van 11.00 tot 17.00 uur.

Telefoon: 020 -647 14 57 | e-mail: info@platform-c.nu

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.