Kinderen van drie jaar en ouder kunnen nu ook in het theater meeswingen met hun favoriete personages uit het bekende tv-programma Zin in Zappelin. Die theatershow komt zondag 8 oktober (16.00 uur) naar Schouwburg Amstelveen en is ook toegankelijk voor dove en slechthorende kinderen: Er zijn twee gebarentolken aanwezig. De schouwburg overweegt vaker die tolken in te zetten.

In het tv-programma Zin in Zappelin nodigt Fenna Ramos kinderen elke dag uit thuis met haar mee te zingen, te dansen en te knutselen.

Hits

Alle vaste rubrieken komen ook tijdens de theatershow voorbij. Ook zingt én danst Fenna Ramos de grootste Zin in Zappelin-hits, samen met buren, vrienden en natuurlijk haar beste vriend en knuffel Zappie. De teksten en liedjes worden door twee gebarentolken vanaf weerszijden van het podium vertaald. Bezoekers met een gehoorbeperking krijgen een plek in de zaal toegewezen met goed zicht op de tolken.

Wie gebruik wil maken van de plekken met goed zicht op de gebarentolken kan mailen naar kassa@schouwburgamstelveen.nl.

Theater voor iedereen

Schouwburg Amstelveen wil kunst en cultuur voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk maken. Door de inzet van een tolk, krijgen doven en slechthorenden een meer complete beleving van de voorstelling, vindt het theater. “Het initiatief smaakt dan ook zeker naar meer. Schouwburg Amstelveen hoopt in de toekomst meer voorstellingen te kunnen ondersteunen met een live gebarentolk.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.