Op Nationale Burendag, zaterdag (23 september), kan met gratis naar het Cobra Museum, mits met een Cobra Pas heeft. Hoe men daaraan komt, kan men op de website zien.

‘Kom met je buren gratis naar het museum met je Cobra Pas’, zegt het museum.

Gesprek

Ter gelegenheid van de tentoonstelling ‘De andere Picasso, terug naar de bron’ organiseert het museum op Burendag een gesprek over Picasso. Dat werpt een

kritische blik op Picasso’s imago als macho-kunstenaar en onderzoekt hoe dit zijn werk beïnvloedde, vooral zijn weergave van vrouwen. Door deskundigen wordt het leven en werk van de kunstenaar vanuit verschillende perspectieven belicht.

Film en intro

In het kader van de tentoonstelling ‘De Andere Picasso. Terug naar de Bron’ vertoont Cinema Amstelveen tweemaal de documentaire The Mystery of Pablo Picasso (1956). Op dinsdagavond 26 september zal Stefan van Raay, directeur Cobra Museum, voorafgaand aan de film een inleiding over Picasso verzorgen. Met tentoonstellingsbezoek aan het Cobra Museum en ontvangt men 50 % korting op de entreeprijs. Voor meer informatie: www.cobra-museum.nl of bel 020-5475050.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.