Tot en met begin november blijft er, buiten de spits, geregeld een rijstrook op de Burgemeester A. Colijnweg afgesloten om tijdelijke rijstroken (bypass) aan de zuidkant van de A9 aan te leggen. De bypass is nodig om ruimte te maken voor de bouw van de verdiepte ligging van de A9. Hiervoor worden de bruggen van de rijksweg over de Sierkade en Bleekerskade uitgebreid. Naast de bestaande bruggen komen er extra tijdelijke bruggen.

Tot en met 19 oktober kunnen er verkeersstops plaatsvinden. De verdere hinder voor het  verkeer is de volgende.

Oranjebaan (Noord)

Tot en met vrijdag 23 december zijn voetpaden en fietspaden langs de Oranjebaan (Noordzijde) tussen de Olympiadelaan en Beneluxbaan volledig afgesloten. (Brom)fietsers en voetgangers worden omgeleid via de Olympiadelaan, Marathonlaan, Camera Obscuralaan, of via Klaasje Zevenster, Camera Obscuralaan en Traviatastraat. Tegelijkertijd is de bushalte (bus 171) aan de noordzijde Oranjebaan gedurende de gehele uitvoeringsperiode vervallen.

Er worden verkeersregelaars ingezet om in- en uitvoegend bouwverkeer te begeleiden.

Dr. Willem Dreesweg

Tot en met vrijdag 14 oktober is de Dr. Willem Dreesweg tussen de Gondel en aansluiting Brink afgesloten voor het verkeer. Het wordt tijdens de gehele periode omgeleid via de Bovenkerkerweg, Beneluxbaan en Gondel. Verkeer vanuit de wijken wordt door middel van bebording de wijk uit geleid.

Burgemeester Rijnderslaan

Tot en met vrijdag 14 oktober zijn er werkzaamheden aan de Burgemeester Rijnderslaan / Keerpuntweg in verband met de aanleg van kabels en leidingen. Tijdens de werkzaamheden wordt een rijstrook afgezet voor het verkeer. Verkeersregelaars leiden het verkeer om de werkvakken heen.

 Keizer Karelweg bij Stadshart

In de nacht van woensdag 12 op donderdag op 13 oktober (tussen 20.00 en 05.00 uur) zijn er rijstrook-afzettingen op de Keizer Karelweg.

Graaf Florislaan

Tot en met maandag 31 oktober tussen 09:00 uur en 16.00 uur zijn er onderhoudswerkzaamheden aan kabels en leidingen. Om dat veilig te kunnen doen wordt een halve rijbaan afgezet. Gemotoriseerd verkeer en fietsers kunnen om-en-om passeren. Voor voetgangers gelden geen beperkingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.