Muzikant en marketeer Isaac Bullock (foto) is woensdag 7 september weer in P60 met zijn succesvolle VIVID Sessions, de inmiddels tien jaar bestaande “hangout place” voor bekende en beginnende muzikanten, alsmede live muziekliefhebbers.

Leden van bands als Snarky Puppy, Prince, Level 42, Macy Gray Anderson Paak en Larry Graham zijn een paar van de talloze special guests die op deze sessie gespeeld hebben.

Perron

Het doel is en blijft altijd: Een platform zijn waar talenten en doorgewinterde muzikanten van elkaar leren door samen te spelen voor een open minded audience. Leren door te doen, is eigenlijk het thema. Ook voor de editie op 7 september heeft Isaac een aantal special guests uitgenodigd die samen met hem de basisbezetting vormen. Dat zijn Fantine Tho (zang), Orlando Tupamahu (drum), toetsenist Marko Dundovic, Arvind Durgaram (bas) en Pablo Minoli (gitaar).

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.