Wegens hijs- en funderingswerkzaamheden zal de Bleekerskade van maandag 23 oktober tot en met vrijdag 17 november afgesloten zijn voor het verkeer. De omleiding voor (brom)fietsers van gaat via de Burgemeester A. Colijnweg, Amsterdamseweg, Katerstraat en Landscheidingskade.

Van vrijdag 27 oktober 20.00 uur tot maandag 30 oktober 5.00 uur is ook de A9 voor doorgaand verkeer in beide richtingen dicht.  Verkeer wordt omgeleid via de A4, A10 en A2 en vice versa.

Opritten

Lokaal verkeer vanuit Amstelveen kan gebruikmaken van de volgende opritten: Richting Schiphol: oprit 6 Aalsmeer (hele weekend open) en voor de richting Utrecht zijn van zaterdag 9.00 uur af de opritten 5 Amstelveen-Stadshart en 4 Ouderkerk aan de Amstel open.

Brug Ouderkerk

In verband met werkzaamheden wordt in de nachten van dinsdag 24 oktober 22:00 uur op woensdag 25 oktober 06:00 uur en van woensdag 25 oktober 22:00 uur t/m donderdag 26 oktober 06:00 uur een brugdek afgezet. Verkeer kan de N522 wel in twee richtingen passeren. Voetgangers en fietsers worden tijdens de werkzaamheden omgeleid via de andere zijde.

Kijk voor actuele informatie over de werkzaamheden op: www.amstelveen.nl/wegwerkzaamheden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.