De komende dagen is er weer veel werk aan de weg. Het programma van omleidingen en afsluitingen ziet er als volgt uit. 

Tot en met 7 augustus wordt een hele rijbaan van de Buitenveldertselaan afgezet en kan verkeer vanuit Amsterdam niet naar Amstelveen via de Buitenveldertselaan / Beneluxbaan. Omleidingen via Amstelveenseweg en Amsterdamseweg.

Nesserlaan / Bovenkerkerweg

Tot en met vrijdag 26 augustus wordt ter hoogte van de kruising Nesserlaan/Bovenkerkerweg een zogenaamde voorbelasting aangebracht voor het realiseren van een extra opstelvak. Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden moet het verkeer rekening houden met in- en uit rijdend vrachtverkeer.

Schildersbuurt

Tot en met vrijdag 12 september legt Liander in verschillende fases kabels en leidingen aan in de Schildersbuurt. De werkzaamheden vinden vooral op het voetpad plaats, maar tijdens de uitvoering wordt de rijbaan van de Gerard Doulaan, Adriaen van Ostadelaan of Govert Flincklaan afgesloten:

Woensdag 10 augustus:

Afsluiting Govert Flincklaan ter hoogte van Adriaen van Ostadelaan. De Govert Flincklaan is te bereiken via Gerard Doulaan.

Vrijdag 2 september:

Afsluiting Gerard Doulaan. Politiebureau is bereikbaar via Pieter Lastmanweg.

Kijk voor actuele informatie over de werkzaamheden op: www.amstelveen.nl/wegwerkzaamheden.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.