Journalist Frénk van der Linden (foto) spreekt donderdag 7 april (20.00 uur) aan de vooravond van de Boekenweek bij Boekhandel Blankevoort aan de Rembrandtweg. Thema van de Boekenweek, die van 9 tot en met 18 april wordt gehouden, is deze keer ‘Ode aan de eerste liefde’.

Van der Linden zal spreken over zijn boek ‘En altijd maar verlangen: De liefdesoorlog van mijn ouders.’ Het boek, dat louter jubelende kritieken kreeg, is het verhaal van een onmogelijk huwelijk, even innig als indringend beschreven in brieven van een zoon aan zijn overleden vader en moeder.

Documentaires

Na de scheiding wisselden zijn ouders veertig jaar lang geen woord meer met elkaar. Onderhuids leefde het verlangen naar verzoening echter voort, tot de dood aan toe. Frénk van der Linden (63) is behalve freelance journalist (hij schrijft onder meer voor de Volkskrant) presentator van het NTR-radioprogramma Kunststof en hij maakt ook tv-documentaires voor omroepen KRO-NCRV, Max en BNN / Vara. Hij publiceerde sinds eind jaren zeventig talloze interviews en reportages.

Frénk gaat op zijn boek, de relatie tussen zijn ouders en andere liefdesperikelen. Aansluitend is er gelegenheid een exemplaar van En altijd maar verlangen door de schrijver te laten signeren. Voor een drankje wordt gezorgd.

Inloop vanaf 19.30 uur. Aanmelden s.v.p. via boekhandelblankevoort@planet.nl of telefonisch op 020 6455694.

Foto: Ben Kleyn

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.