De organisatie Mantelzorg & Meer laat weten dat er gratis gespreksgroepen in Amstelveen zijn rond Parkinson en dementie. Ze zijn bestemd voor mantelzorgers en vinden plaats op het kantoor van M&M, Bouwerij 4d en in De Meent (Orion 3), maar alleen tijdens kantooruren. Wie dan ook moet werken, heeft dus pech.

De gespreksgroep voor mantelzorg voor iemand die aan Parkinson lijdt, wordt op woensdag 10 augustus gehouden van 10 tot 12 uur op het kantoor van M&M.

Dementie

Die voor mantelzorg biedende partners en kinderen van iemand met dementie op maandag 15 augustus in De Meent aan Orion, van 13.30 tot 15.00 uur. Volgens de organisatie bieden de gespreksgroepen ‘herkenning, erkenning, steun, tips en adviezen’ en kan men er ervaringen delen met anderen in een soortgelijke situatie. De gespreksgroepen zijn voor mantelzorgers die wonen in de gemeente Aalsmeer, Amstelveen, Uithoorn en in Ouderkerk aan de Amstel.

In de agenda op de site vindt men het overzicht met de gespreksgroepen (vervolgdata) en ander aanbod.  Wel graag eerst even aanmelden via www.mantelzorgenmeer.nl of bellen met 020 5127250.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.