Het werken aan de weg heeft soms nare gevolgen voor inwoners. Maar het kan niet anders, zeggen de deskundigen. Voor komende weken ziet het programma er als volgt uit.

A10 Zuid

Van vrijdag 22 juli 22.00 uur tot woensdag 3 augustus 05.00 uur is de A10 Zuid tussen knooppunt Badhoevedorp en de afslag RAI afgesloten. Verkeer wordt omgeleid via de A9 en de A5. De verwachting is dat de extra reistijd kan oplopen tot 1 uur.

De gemeente adviseert dan ook zoveel mogelijk thuis te werken, gebruik te maken van het openbaar vervoer of op andere tijden te reizen. Speciaal voor deze werkzaamheden is er een speciaal Whatsapp nummer: 085-0659091.

Buitenveldertselaan/Beneluxbaan

Tot en met 7 augustus wordt een hele rijbaan van de Buitenveldertselaan afgezet en kan verkeer uit Amsterdam niet naar Amstelveen via de Buitenveldertselaan/Beneluxbaan. Er zijn omleidingen via Amstelveenseweg en Amsterdamseweg.

Fietspad 

Tot en met vrijdag 22 juli is ook het fietspad langs de Beneluxbaan tussen de Mr. G. Groen van Prinstererlaan en Handelsweg afgesloten. Fietsers worden omgeleid via de Van Heuven Goedhartlaan.

Brug bij Ouderkerk (N522)

Van donderdag 21 juli 20.00 uur tot zaterdag 23 juli 07.00 uur is de brug over de Amstel bij  Ouderkerk afgesloten voor verkeer. Het verkeer wordt tijdens de afsluiting van de N522 omgeleid via de A9.

Afsluitingen Bovenkerkerweg

Tot en met vrijdag 22 juli 19.00 uur gaat de provincie Noord-Holland de Bovenkerkerweg (N521) van de Burgemeester Wiegelweg tot aan de Zijdelweg asfalteren. De Bovenkerkerweg is in deze periode in twee richtingen afgesloten. Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de N202 en N231. Deze werkzaamheden hebben ook consequenties voor het openbaar vervoer. Connexxion gaat pendelbussen inzetten vanuit Uithoorn. De route loopt via de N201 en N231. De pendelbussen rijden tot de Poortwachter. Poortwachter is tijdelijk de eindhalte.  In deze week vervallen de halte Grote Beer en Startbaan. Ook hier worden pendelbussen ingezet.

Afsluiting Schildersbuurt

Tot en met vrij dag 12 september legt Liander in verschillende fases kabels en leidingen aan in de Schildersbuurt. De werkzaamheden vinden vooral op het voetpad plaats, maar tijdens de uitvoering wordt de rijbaan van de Gerard Doulaan, Adriaen van Ostadelaan of Govert Flincklaan afgesloten:

Dinsdag 26 juli: Afsluiting Adriaen van Ostadelaan. De Govert Flincklaan is te bereiken via de Ferdinand Bolweg.

Woensdag 10 augustus:  Afsluiting Govert Flincklaan ter hoogte van Adriaen van Ostadelaan. De Govert Flincklaan is te bereiken via Gerard Doulaan.

Vrijdag 2 september: Afsluiting Gerard Doulaan. Politiebureau is bereikbaar via Pieter Lastmanweg.

Kijk voor actuele informatie over de werkzaamheden op: www.amstelveen.nl/wegwerkzaamheden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.