De politie roept getuigen op die iets kunnen vertellen over de dodelijke aanrijding op de Van der Hooplaan, waarvan maandagmiddag een 86-jarige fietser het slachtoffer werd.

Hij overleed maandagavond in het ziekenhuis.

Gewond

De man was aan gereden door een auto, waarbij hij ernstig gewond raakte en met spoed door een ambulance naar het ziekenhuis werd gebracht. Overigens is de automobilist wel voor verhoor aangehouden, maar de politie zoekt meer getuigen die het ongeluk gezien hebben.

Tankstation

Verhoor was nog niet mogelijk met de licht getinte dader, die ook maandag een gewapende overval pleegde op het benzinestation aan de Noorddammerlaan. Overigens raakte daarbij niemand gewond en kwam het personeel met de hevige schrik vrij.  Er werd waarschijnlijk niets buitgemaakt, daarover deed de politie althans tot nog toe geen mededelingen. Via Burgernet maakte zij bekend te zoeken naar een jongeman in groene jas en donkere broek. Die actie werd maandagavond beëindigd. De jongen zou in de richting van het Kazernepad zijn gelopen.

1 REACTIE

  1. Beetje kromme weergave – suggereert dat de automobilist die betrokken was bij het dodelijk ongeluk net een benzinepomp had overvallen. Maar die overvaller hebben ze blijkbaar nog niet dus was het vast iemand anders.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.