De maandelijkse zogeheten ‘netwerkborrel’ van de Ondernemersvereniging Amstelveen (OA) wordt als gevolg van de corona-maatregelen online gehouden. Op 22 oktober (17.00 tot 18.30 uur) was er een gepland in Brasserie Paardenburg. Die kan live niet doorgaan maar in samenwerking met dat bedrijf kunnen ondernemers, na aanmelding, een borrelpakket hapjes en een drankje naar keuze.

Eigenaar van Paardenburg en lid van de vereniging Gijs Numan komt dat persoonlijk langs brengen, thuis of op het werkadres. “Gijs Numan en zijn team stellen speciaal voor alle deelnemers aan deze borrel een Paardenburg Borrelpakket samen met een kuipje gevogelte mousse, één met zalmmousse, een kaaststengel van bladerdeeg, Serannoham en een paar plakjes Spaanse fuette, wat nootjes, toastjes en een drankje naar keuze”, meldt OA. Overigens blijft het bezorgen wel beperkt tot Amstelveen, Ouderkerk, Buitenveldert of Duivendrecht, waarschuwt de vereniging. Maar vrijwel alle ondernemers die lid zijn werken daar.  Het pakket is voor de leden (en wie lid wil worden) geheel kosteloos.

Getroffen
De horecabranche wordt wederom enorm getroffen met de aangescherpte maatregelen, verzucht de OA. “Behalve dat jij met je deelname de locale horeca steunt, in dit geval Brasserie Paardenburg, belooft het geen gewone online borrel te worden, maar een hele leuke verbindende sessie.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.