Het jaarlijkse Amstelveense Sportgala vindt deze heer op vrijdag 9 februari plaats, evenals dit jaar in het Hermann Wesselink College. Omdat dan lokale kampioenen worden gehuldigd wil AmstelveenSport wel weten wie dat precies zijn. Zij kunnen zich tot vrijdag 1 december aanmelden (of een ander kan dat doen) via sportgala.amstelveensport.nl .

Overigens worden daar ook de Sporter en het Talent van het jaar bekend gemaakt en de Peter Post Oeuvreprijs uitgereikt.

Podium

En dat is nog niet alles van het programma, want ook de coaches en vrijwilligers van sportverenigingen worden in het zonnetje gezet. Aanmelden vaal die mensen is nu mogelijk, laat de organisatie weten. “Amstelveense talenten verdienen een plek op het podium”, zegt die.

Meer informatie over het aanmelden van een kampioen, talent, vereniging, coach of vrijwilliger is te vinden op sportgala.amstelveensport.nl .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.