Op maandagavond 11 juli (19.30uur) houdt de gemeente een informatieavond in het raadhuis over de laatste twee kavels voor woningbouw in Middenwaard. Zij biedt die voor particulieren aan via notariskantoor Bellaar. In dit gebied zijn eerder al op basis van inschrijving en loting al zeventien woningen gerealiseerd.

Nu dus een presentatie tijdens een  informatieavond, die in het tot uiterlijk 21.30 uur duurt. Geïnteresseerden kunnen dan informatie krijgen over duurzaam bouwen, energie besparen, duurzaam wonen en het uitgifteproces.

Zelfbouw

Na de informatieavond kunnen belangstellenden zich inschrijven bij notariskantoor Bellaar c.s. voor een kavel. De inschrijving sluit op 5 september.

Voor beide kavels zijn specifieke kavelpaspoorten, kavelregels en een menukaart duurzame zelfbouw opgesteld. Geïnteresseerden kunnen zich bij de notaris door middel van het inschrijfformulier duurzame zelfbouw voor de kavelloting inschrijven.

Op het inschrijfformulier duurzame zelfbouw kunnen zij aangeven welke duurzame maatregelen zij toepassen in het ontwerp. Hoe hoger de duurzaamheidsambities zijn, des te groter is de kans om de loting te winnen.

Kijk binnenkort voor meer informatie en alle documenten op https://www.amstelveen.nl/wonen-leven/project/middenwaard.

Voormalig A3 tracé

Op locatie Middenwaard was oorspronkelijk een aftakking van de snelweg A3 voorzien. Door het vervallen van de A3 is de locatie vrijgekomen voor de ontwikkeling van woningbouw. Van de vier deelgebieden waren er twee beschikbaar voor particuliere woningbouw. De overige gebieden zijn in ontwikkeling. Het college van B&W onderzoekt de mogelijkheid om sociale huurwoningen toe te voegen voordat er een tender wordt uitgeschreven.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.