Kinderen van 3 tot en met 12 jaar en hun (groot) ouders worden uitgenodigd zondag 3 juni (16.00 tot 18.15 uur) naar de Kruiskerk aan de Van der Veerelaan 30a te komen.

Daar vertelt ds. Mirjam Buitenwerf dan het spannende Bijbelverhaal over de Storm op het Meer.  “Je hebt vast wel eens meegemaakt dat het stormde. Dat kan best spannend zijn, zeker als de takken van de bomen waaien. Jezus gaat met zijn leerlingen in een bootje het meer op. Ineens gaat het heel hard waaien. De leerlingen worden er bang van. Ze moeten erop vertrouwen dat het goed afloopt, maar dat is best moeilijk’, begint zijn het verhaal.

Na een creatief uurtje waarin kinderen bootjes kunnen knutselen of een vlieger maken wordt het verhaal gespeeld. Daarna is er een gezamenlijke maaltijd (tot uiterlijk 18.15 uur).

Aanmelden kan tot donderdag 31 mei bij dominee Mirjam Buitenwerf, buitenwerf@kruiskerk-amstelveen.nl, 06-20339808. Kijk voor meer informatie op www.kruiskerk-amstelveen.nl. Foto: Schilderij van Pieter Brueghel over het verhaal.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.