Woensdag 6  juli om 20.00 uur is het weer tijd voor vriendinnen in Cinema Amstelveen met de romantische komedie Zwanger & Co met een Ladies Night.

Als verloskundige weet Merel dat ze niet eindeloos kan wachten met haar kinderwens, alleen de perfecte man is nog nergens te bekennen.

Ondertussen groeit haar familie in rap tempo. Veertigplussers Annet en Theo proberen nog een baby te krijgen, maar dan blijkt dochter Eva ineens zwanger. Piet stort zich, ondanks zijn leeftijd, vol op zijn papadag en probeert met zijn tweede leg in te halen wat hij eerder gemist heeft. Merel besluit voor het single moederschap te gaan, maar net als de test een plusje geeft en de hormonen door haar lijf gieren, zet de charmante Luuk alles op zijn kop.

Een Ladies Nightin Cinema Amstelveen betekent een ontspannende avond uit met vriendinnen. Samen een filmpje pakken en na afloop onder het genot van een drankje, een hapje en een goodiebag nog even verder bijpraten.

Kijk op www.cinemaamstelveen.nl voor alle tijden en data.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.