De Ondernemersvereniging Amstelveen (OA) besteedt op vrijdag 12 april een ontbijtsessie aan wat zij noemt ‘Socializing through Technology’. De robot Dash komt de deelnemers daar in teamverband begeleiden tijdens zijn zakenreis.

Zonder mensen van vlees en bloed kan het kennelijk niet, want Tamar Neter-Gans van Robotwise  laat de mee-eters tijdens die interactieve sessie ervaren hoe ‘soft skills’, die ondernemers volgens de OA dagelijks inzetten verbonden zijn met ‘coding skills’.

Het ontbijt is van 08.00 tot 10.00 uur op een locatie die aan deelnemers nog wordt meegedeeld. Kosten: € 12,50. Neter-Gans houdt zich bezig met technologische innovaties, die vooral wat educatieve robotica betreft kans een kans bieden voor verandering in bedrijfsleven en onderwijs. De lezingen en workshops van Tamar Neter-Gans maken de impact van robotisering tastbaar voor het publiek, meldt de OA.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.