Dinsdagmiddag 1 maart (14.00 uur) presenteert My Generation in P60 weer een (gratis) cultureel programma voor senioren in Amstelveen.  Steelstreet voert dan terug naar naar de jaren ’50 en ’60.

Duo Steelstreet staat voor meerstemmigheid, energieke performance en de behoefte om te twisten en te shouten zoals in de jaren ’50 en ’60. Het Amsterdamse duo bestaat uit twee multi-instrumentalisten die gevarieerde liedjes schrijven over gedachtenspinsels, de liefde en het leven, verpakt in een jasje van oldschool pop.

Mijn Generatie Amstelveen

Het is elk nummer weer een verrassing wie de lead vocal zingt, wie welk instrument bespeelt en welke verzoekjes er worden gespeeld, wat leidt tot een dynamische en unieke ervaring: van intiem akoestisch tot aan springlevende rock ’n roll.

P60 en Amstelring Dagbesteding & Inloop organiseren samen een cultureel programma voor senioren onder noemer: My Generation, voor alle ouderen die niet achter de geraniums gevonden willen worden en niet alleen de bingo zien als hun favoriete uitje. Naast het organiseren van een maandelijks evenement op de eerste dinsdagmiddag van de maand, kan er ook weer elke dinsdag gezongen worden bij het het Senioren Rockkoor My Generation. Wie daariover meer wil weten moet contact opnemen via Mygeneration@amstelring.nl of telefonisch nummer 06 14646643 (Misha de Jong)
Voor 1 maart wordt aanmelden op prijs gesteld en dat kan kan ook via mygeneration@amstelring.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.