Diverse wijk- en ontmoetingscentra zoeken vrijwilligers. In de Meent en Westend zoekt men bijvoorbeeld barmedewerkers. Maar in Westend ook iemand met affiniteit met techniek voor het nog te starten Repaircafé op woensdagmiddag plaats gaan vinden (frequentie is nog onbekend).

Potentiële barmedewerkers voor ontmoetingscentrum De Meent (Orion 3) kunnen zich richten tot Eddy Springer of Jolanda Splinter, 020-6438015. Er worden ook balie medewerkers (alleen voor overdag) gezocht. Barmedewerkers kunnen zowel ’s avonds als overdag moeten werken. In wijkcentrum Westend (Westwijkplein) wordt gezocht naar een barvrijwilliger voor in de avonduren (20:00 tot 00:00 uur), die ook in de weekenden bij feestjes wil staan.

Tafels dekken

Ook Dignahof zoekt vrijwilligers. Daar gaat het om hulp bij de inloopgroep van dinsdag, die koffie/thee schenkt, de lunch verzorgt voor de deelnemers en dagbestedings-activiteiten begeleidt (9.30 tot 15.00 uur). Verder zoekt men gastvrouwen en -heren op dinsdag en donderdag als daar wordt gegeten, voor drankjes schenken, tafels dekken, maaltijden serveren, afwassen e.d. (16.30 – 19.00 uur). Voor meer info. Mail r.deimann@participe.nu Telefoonnummer: 020-6407171

Alleman

In Alleman starten binnenkort op zondagavond weer de dansfeesten 40+. Ook daarvoor worden enkele vrijwilligers gezocht voor het ondersteunen van de barvrijwilligers. Het gaat om allerlei hand- en spandiensten, zoals barwerk, glazen ophalen, hapjes uitdelen etc. Voor dit vrijwilligerswerk is een vrijwilligersvergoeding mogelijk. Meer informatie of aanmelden bij Monika Dekker, m.dekker@participe.nu of tel. 020 – 6453 945
of kijk op www.participe-amstelland.nu/vrijwilligers

Landenavonden

Ook voor de ‘Landenavonden’, al 34 jaar een succes, in Alleman zoekt men vrijwilligers voor ondersteuning. Een fotograaf vertelt zijn verhaal met ondersteuning van schitterende beelden zijn/haar bezoek aan verschillende landen of streken. De landenavonden vinden eenmaal per maand plaats op vrijdagavond. Om deze avonden soepel te laten verlopen worden twee vrijwilligers gezocht om bij de ingang van de zaal de toegangsprijs in ontvangst te nemen en het team van vier vrijwilligers te helpen bij de opbouw van de zaal en de ontvangst van de toehoorders. Meer informatie en/of aanmelden bij Monika Dekker, m.dekker@participe.nu of tel. 020 – 6453 945 of bij Anke Bollen, landenavondab@kpnmail.nl.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.